1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK Vulkaanzwart

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK Vulkaanzwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK Vulkaanzwart 5KSB4026EBK. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK Vulkaanzwart. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK Vulkaanzwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB4026EBK

Over KitchenAid 5KSB4026EBK

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK Vulkaanzwart kun je moeiteloos warme, koude en bevroren ingrediënten verwerken. Deze unieke blender is perfect voor het malen van ijs en het maken van heerlijke smoothies en ijshoudende drankjes, dankzij de 3 handige automatische programma's. Maar dat is nog niet alles! Met deze krachtige blender kun je ook gemakkelijk soepen en notenpasta's maken, dankzij de 5 verschillende snelheidsstanden en de handige pulsestand. De KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK Vulkaanzwart denkt zelfs aan de kleinste details. In de deksel van de blender vind je een handige dop waarmee je ingrediënten tot wel 60 milliliter kunt afmeten. Dit betekent dat je geen aparte maatbeker meer nodig hebt! Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de blender. Vul eenvoudigweg de blenderkan met water en afwasmiddel en laat het reinigingsprogramma zijn werk doen. Als de blenderkan toch niet helemaal schoon is, kun je hem gewoon in de vaatwasser plaatsen. Zo bespaar je kostbare tijd en moeite! Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK Vulkaanzwart haal je een krachtige en veelzijdige blender in huis die al je keukenavonturen een stuk gemakkelijker maakt. Of je nu smoothies wilt maken, soepen wilt pureren of zelfgemaakte notenpasta wilt bereiden, deze blender staat altijd voor je.

Pluspunten
  • Met het krachtige vermogen van 1.200 watt bent in staat om gedurende een langere periode harde ingrediënten te mixen. Met de ijscrushfunctie maal je moeiteloos ijsblokjes voor je sapje of smoothie. De glazen blenderkan is bestand tegen hitte, zodat je er ook warme sauzen en soepen in kunt mixen.

Minpunten
  • Er wordt geen receptenboek bijgevoegd waaruit je inspiratie kunt halen voor sappen en andere bereidingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK Vulkaanzwart

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK Vulkaanzwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB4026EBK, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!