1. KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood

KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood 5KFP1644EER. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. 

Specificaties KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFP1644EER

Over KitchenAid 5KFP1644EER

Deze KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood is een krachtige en veelzijdige keukenhulp die is gemaakt van stevig gietmetaal. De robuuste constructie zorgt ervoor dat deze foodprocessor stabiel en duurzaam is, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben. Wat deze foodprocessor echt bijzonder maakt, zijn de drie verschillende mengkommen die bij de set worden geleverd. Met een inhoud van 4 liter, 2,4 liter en 1 liter kun je eenvoudig verschillende hoeveelheden ingrediënten verwerken. De mengkommen passen bovendien perfect in elkaar, waardoor ze weinig ruimte innemen in je keukenkastjes. Met de 3-delige toevoerbuis kun je grote stukken aardappelen, courgettes en wortels in hun geheel snijden. En dankzij de verstelbare snijschijf kun je zelf de gewenste dikte van het snijden instellen, variërend van 1 tot 6 millimeter. Daarnaast bevat deze foodprocessor een handige blokjeskit waarmee je snel en gemakkelijk blokjes groenten, fruit of kaas kunt maken. Om het nog gemakkelijker te maken, bevat deze foodprocessor ook een omkeerbare raspschijf voor zowel fijne als grove stukken, evenals een speciale raspschijf voor harde kazen, ijs of chocolade. Met de bijgeleverde frietenschijf kun je zelfs binnen no time heerlijke zelfgemaakte frieten maken. En alsof dat nog niet genoeg is.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor wordt ook een citruspers en een blokjeskit geleverd voor het snijden van blokjes groenten of fruit. Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor duurzamer en gaat langer mee. Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van respectievelijk 4, 2,4 en 1 liter.

Minpunten
  • In deze voedselverwerker is er geen opbergvak voor het snoer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood

Bekijk of de KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFP1644EER, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!