1. KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood

KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood 5KFP1644ECA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. 

Specificaties KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFP1644ECA

Over KitchenAid 5KFP1644ECA

Deze KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood is een indrukwekkend apparaat gemaakt van stevig gegoten metaal, waardoor het extreem robuust, stabiel en duurzaam is. Bij aankoop ontvang je niet één, maar drie mengkommen van verschillende groottes: 4 liter, 2,4 liter en 1 liter. Deze kommen passen naadloos in elkaar, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende gerechten zonder gedoe met het overgieten van ingrediënten. Deze foodprocessor is voorzien van een unieke 3-delige toevoerbuis, waardoor je groenten zoals aardappelen, courgettes en wortels in hun geheel kunt snijden. Daarnaast kun je de snijschijf eenvoudig aanpassen om te snijden met een dikte variërend van 1 tot 6 millimeter. Met behulp van de handige blokjeskit kun je ook in een handomdraai blokjes groenten, fruit of kaas maken. Het raspen van ingrediënten wordt een fluitje van een cent dankzij de omkeerbare raspschijf, waarmee je zowel fijne als grove stukken kunt raspen, evenals de speciale raspschijf voor harde kazen, ijs of chocolade. En als kers op de taart kun je met de bijgevoegde frietenschijf moeiteloos je eigen heerlijke huisgemaakte frieten bereiden. Bij deze foodprocessor worden ook een citruspers en een eierklopper meegeleverd, zodat je nog meer culinaire creaties kunt maken.

Pluspunten
  • Bij deze voedselverwerker zit ook een citroenpers en een blokjeskit voor het snijden van blokjes groenten of fruit. Dankzij de metalen behuizing is deze voedselverwerker steviger en gaat langer mee. Deze voedselverwerker heeft 3 mengkommen van 4, 2,4 en 1 liter.

Minpunten
  • Deze foodprocessor heeft geen opbergvak voor het snoer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood

Bekijk of de KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFP1644ECA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!