1. KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit

KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit 5KFP1644EAC. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit. 

Specificaties KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFP1644EAC

Over KitchenAid 5KFP1644EAC

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit is een krachtig en veelzijdig keukenapparaat dat je helpt bij al je culinaire avonturen. Gemaakt van stevig gegoten metaal, is deze foodprocessor niet alleen robuust en stabiel, maar ook duurzaam, zodat hij jarenlang meegaat. Bij aankoop van deze foodprocessor ontvang je drie mengkommen van verschillende formaten: 4 liter, 2,4 liter en 1 liter. Deze kommen passen perfect in elkaar, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende hoeveelheden ingrediënten. Daarnaast beschikt de foodprocessor over een handige 3-delige toevoerbuis, waarmee je ingrediënten zoals aardappelen, courgettes en wortels in hun geheel kunt snijden. Wat deze foodprocessor echt onderscheidt, is de verstelbare snijschijf. Hiermee kun je nauwkeurig de dikte van je gesneden ingrediënten bepalen, variërend van 1 tot 6 millimeter. Wil je liever blokjes groenten, fruit of kaas? Geen probleem! Met de handige blokjeskit maak je snel en eenvoudig perfecte blokjes. Daarnaast bevat de foodprocessor een omkeerbare raspschijf voor fijne en grove stukken, evenals een speciale raspschijf voor harde kazen, ijs of chocolade. Naast al deze geweldige functies ontvang je ook een frietenschijf, waarmee je in een handomdraai heerlijke zelfgemaakte frieten kunt maken. En alsof.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor is ook een citruspers en een blokjessnijkit inbegrepen voor het snijden van blokjes groenten of fruit. Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor steviger en gaat hij langer mee. Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van 4, 2,4 en 1 liter.

Minpunten
  • Deze foodprocessor heeft geen opbergvak voor het snoer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit

Bekijk of de KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFP1644EAC, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!