1. blackfriday
  2. KitchenAid 5KHMB732EDG Draadloos Houtskoolgrijs

KitchenAid 5KHMB732EDG Draadloos Houtskoolgrijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KHMB732EDG Draadloos Houtskoolgrijs 5KHMB732EDG. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KHMB732EDG Draadloos Houtskoolgrijs. 

Specificaties KitchenAid 5KHMB732EDG Draadloos Houtskoolgrijs
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KHMB732EDG

Over KitchenAid 5KHMB732EDG

Met de KitchenAid 5KHMB732EDG Draadloos Houtskoolgrijs heb je de vrijheid om overal te mixen. Dankzij de draadloze functie ben je niet langer gebonden aan een stopcontact en kun je gemakkelijk bewegen tijdens het gebruik. Met een volle accu kun je maar liefst 200 koekjes maken in één keer, waardoor je moeiteloos grote hoeveelheden kunt bereiden. Het batterijlampje geeft je een seintje wanneer de batterij bijna leeg is, zodat je precies weet wanneer je hem moet opladen. Deze handmixer is voorzien van 7 verschillende standen, waardoor je de snelheid nauwkeurig kunt aanpassen aan je recept. Of je nu dikke ingrediënten mengt of eiwit opklopt, je kunt altijd de juiste snelheid kiezen. Bovendien kun je de mixer gemakkelijk rechtop zetten tussen het mixen door, waardoor de kloppers niet op het aanrecht komen. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser, wat zorgt voor een moeiteloze reiniging. Met de KitchenAid 5KHMB732EDG Draadloos Houtskoolgrijs geniet je van maximale flexibiliteit en gemak tijdens het mixen in de keuken.

Pluspunten
  • Dankzij het draadloze ontwerp heb je meer ruimte om te bewegen. Met de soft start functie bouwt de snelheid langzaam op, zodat ingrediënten niet door de lucht vliegen. Na gebruik kun je de losse onderdelen in de vaatwasser schoonmaken.

Minpunten
  • Er wordt geen beslagkom bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KHMB732EDG Draadloos Houtskoolgrijs

Bekijk of de KitchenAid 5KHMB732EDG Draadloos Houtskoolgrijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KHMB732EDG, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!