1. blackfriday
  2. KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver

KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver 5KFP1319ECU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. 

Specificaties KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFP1319ECU

Over KitchenAid 5KFP1319ECU

Hak, snijd en kneed grote hoeveelheden met gemak in de prachtige zilveren KitchenAid 5KFP1319ECU. Deze foodprocessor is ideaal voor het bereiden van maaltijden voor 3 personen, dankzij de ruime mengkom van 3,1 liter. Met een krachtige motor van 400 watt en duurzame messen is deze veelzijdige foodprocessor geschikt voor allerlei soorten ingrediënten. Bovendien kun je de snelheid traploos instellen, zodat je volledige controle hebt over de gewenste textuur van je gerechten. Met het multifunctionele mes kun je zelfs harde ingrediënten, zoals noten, moeiteloos pureren. En als je snel gistdeeg wilt kneden, kun je het deegmes gebruiken. Voor perfect gesneden blokjes van zachte groenten of aardappelen, kun je de handige snijkit gebruiken die wordt meegeleverd. En als je wat ingrediënten wilt bewaren voor later, kun je de deksel op de mengkom plaatsen en deze in de koelkast zetten. Na gebruik kun je de accessoires netjes opbergen in het handige opbergvak, waardoor je kostbare ruimte in je keukenlades bespaart. Met de KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige foodprocessor in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • De foodprocessor kan traploos worden ingesteld, zodat je de snelheid precies kunt aanpassen aan de bereiding. Je kunt ingrediënten in verschillende diktes snijden. De accessoires kunnen eenvoudig worden opgeborgen in het opbergvak van de mengkom.

Minpunten
  • Je snijdt alleen zachte of kleine stukken groenten en fruit met een mes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver

Bekijk of de KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFP1319ECU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!