1. KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart

KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart 5KFP0921EOB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. 

Specificaties KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFP0921EOB

Over KitchenAid 5KFP0921EOB

De KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart is niet alleen een hak-, snijd- en raspapparaat, maar ook een mixer en kneedmachine. Met deze foodprocessor kun je bijvoorbeeld een ui fijnhakken of een heerlijke dipsaus maken. Daarnaast krijg je extra accessoires, zoals een julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf kun je ingrediënten in dunne reepjes snijden, terwijl je met het garde-accessoire room kunt opkloppen tot zelfgemaakte boter. Met de 3 knoppen aan de voorkant kies je eenvoudig de juiste snelheid. Dankzij de handige deksel kun je je bereidingen ook in de koelkast bewaren. Na gebruik kun je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser reinigen. En het beste van alles is dat je alle onderdelen netjes kunt opbergen in de mengkom, zodat je alles gemakkelijk bij elkaar houdt. Met de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart wordt koken en bakken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor is ook een julienneschijf en een garde accessoire inbegrepen. De pulsestand biedt een kortstondige, extra krachtstoot om harde ingrediënten gemakkelijk te verpulveren. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Deze foodprocessor is alleen geschikt voor 2 personen vanwege de kleine inhoud van 2,1 liter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart

Bekijk of de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFP0921EOB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!