1. KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver

KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver 5KFP0921ECU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver. 

Specificaties KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFP0921ECU

Over KitchenAid 5KFP0921ECU

Met de KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver kunt u niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is perfect voor het fijnhakken van een uitje of het maken van een heerlijke dipsaus. Daarnaast worden er extra accessoires meegeleverd, zoals een julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf kunt u ingrediënten in dunne reepjes snijden en met het garde accessoire kunt u bijvoorbeeld room kloppen tot zelfgemaakte boter. U kunt gemakkelijk de gewenste snelheid kiezen met behulp van de 3 knoppen aan de voorkant. De handige deksel zorgt ervoor dat u uw bereiding kunt bewaren in de koelkast. Na gebruik kunt u de losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Bovendien kunt u alles netjes opbergen in de mengkom, zodat u alle onderdelen bij elkaar houdt. Met de KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver haalt u een veelzijdige en gebruiksvriendelijke foodprocessor in huis die u helpt bij al uw culinaire avonturen in de keuken.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor wordt ook een julienneschijf en een garde accessoire geleverd. De pulsestand zorgt voor een korte, krachtige puls om harde ingrediënten gemakkelijk te verpulveren. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Deze foodprocessor is alleen geschikt voor 2 personen vanwege de kleine inhoud van 2,1 liter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver

Bekijk of de KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFP0921ECU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!