1. blackfriday
  2. KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart

KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart 5KFP0921EBM. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. 

Specificaties KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFP0921EBM

Over KitchenAid 5KFP0921EBM

Met de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart kun je niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is perfect voor het fijnhakken van uitjes of het maken van heerlijke dipsauzen. Naast de standaard accessoires, zoals een snijschijf, krijg je ook een julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf kun je ingrediënten in dunne reepjes snijden, terwijl je met het garde accessoire bijvoorbeeld room kunt kloppen tot zelfgemaakte boter. Met de 3 knoppen aan de voorkant van de foodprocessor kun je gemakkelijk de juiste snelheid kiezen. En dankzij de handige deksel kun je jouw bereiding eenvoudig in de koelkast bewaren. Na gebruik kun je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser reinigen. En het beste van alles is dat je alles gemakkelijk kunt opbergen in de mengkom, zodat je alle onderdelen netjes bij elkaar houdt. Met de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart wordt koken een eitje!

Pluspunten
  • Bij deze voedselverwerker wordt ook een julienneschijf en een garde-accessoire geleverd. De pulsestand zorgt voor een kortstondige, extra stoot van kracht om hardere ingrediënten gemakkelijk te verpulveren. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in de mengkom van de voedselverwerker.

Minpunten
  • Deze foodprocessor is geschikt voor slechts 2 personen vanwege de beperkte inhoud van 2,1 liter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart

Bekijk of de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFP0921EBM, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!