1. KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit

KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit 5KFP0719EAC. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. 

Specificaties KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFP0719EAC

Over KitchenAid 5KFP0719EAC

De KitchenAid 5KFP0719EAC 1,7 L Amandelwit is niet alleen een functionele foodprocessor, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Met zijn compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag op het aanrecht, waardoor je hem altijd binnen handbereik hebt. Deze veelzijdige foodprocessor kan worden gebruikt voor allerlei klusjes in de keuken, zoals mixen, raspen, hakken en pureren. Bij deze KitchenAid foodprocessor worden snij- en raspschijven meegeleverd, die je kunt gebruiken voor verschillende bereidingen. Met de dunne schijf kun je bijvoorbeeld wortels raspen voor een heerlijke worteltaart, terwijl je met de dikke schijf perfecte frites kunt snijden. De snelheid van de machine is traploos instelbaar, waardoor je volledige controle hebt over de bereiding van je gerechten. Het handige aan deze foodprocessor is dat alle losse onderdelen na gebruik in de vaatwasser kunnen. Bovendien passen alle onderdelen netjes in de kom, waardoor je alles gemakkelijk kunt opbergen. Met de KitchenAid 5KFP0719EAC 1,7 L Amandelwit haal je een praktische en esthetisch aantrekkelijke keukenhulp in huis, die het bereiden van maaltijden een stuk eenvoudiger maakt.

Pluspunten
  • De snelheid van de foodprocessor kan nauwkeurig worden afgesteld, zodat je deze kunt aanpassen aan het koken. Het snoer kan gemakkelijk worden opgeborgen in het opbergvak onderaan de foodprocessor. Met de pulsestand kun je kortstondig extra kracht gebruiken om harde ingrediënten gemakkelijk te vermalen.

Minpunten
  • Vanwege de kleine inhoud van 1,7 liter is deze foodprocessor enkel geschikt voor één tot twee personen. Een foodprocessor met een behuizing van kunststof is minder robuust dan een foodprocessor van metaal of roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit

Bekijk of de KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFP0719EAC, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!