1. blackfriday
  2. KitchenAid 5KFCB519EBM Draadloos Mat Zwart

KitchenAid 5KFCB519EBM Draadloos Mat Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KFCB519EBM Draadloos Mat Zwart 5KFCB519EBM. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KFCB519EBM Draadloos Mat Zwart. 

Specificaties KitchenAid 5KFCB519EBM Draadloos Mat Zwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFCB519EBM

Over KitchenAid 5KFCB519EBM

De KitchenAid 5KFCB519EBM Draadloos Mat Zwart is een handige en compacte hakmolen die je ultieme bewegingsvrijheid biedt in de keuken. Met een krachtige oplaadbare batterij laad je deze hakmolen binnen slechts 2 uur volledig op, zodat je direct aan de slag kunt. Of je nu fijn wilt hakken of grof wilt snijden, met deze hakmolen kun je moeiteloos tot wel 40 uien in één keer verwerken. Naast het multifunctionele mes ontvang je ook een handige klopper, waarmee je gemakkelijk sauzen kunt maken of zelfs room kunt opkloppen. Met een inhoud van 1,2 liter kun je bovendien grote hoeveelheden ingrediënten in één keer klaarmaken. Of je nu snel of langzaam wilt hakken, met de 2 snelheidsstanden kun je het gewenste resultaat bereiken. Het fijne aan deze hakmolen is dat alle losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasmachine kunnen worden gereinigd. Zo bespaar je tijd en moeite in de keuken. Met de KitchenAid 5KFCB519EBM Draadloos Mat Zwart haal je een veelzijdige en praktische hakmolen in huis waarmee je snel en gemakkelijk de lekkerste gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • De hakmolen is zonder draad, waardoor je extra veel bewegingsruimte hebt. Met de bijgeleverde garde maak je makkelijk slagroom of mayonaise. De mengkom heeft een capaciteit van 1,2 liter, groot genoeg voor ingrediënten voor meerdere personen.

Minpunten
  • Er wordt geen extra mes bijgeleverd, dus als je meerdere ingrediënten na elkaar wil hakken of snijden, moet je het mes tussendoor eerst afwassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KFCB519EBM Draadloos Mat Zwart

Bekijk of de KitchenAid 5KFCB519EBM Draadloos Mat Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFCB519EBM, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!