1. blackfriday
  2. KitchenAid 5KFC3516EAC Amandelwit

KitchenAid 5KFC3516EAC Amandelwit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KFC3516EAC Amandelwit 5KFC3516EAC. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KFC3516EAC Amandelwit. 

Specificaties KitchenAid 5KFC3516EAC Amandelwit
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFC3516EAC

Over KitchenAid 5KFC3516EAC

De KitchenAid 5KFC3516EAC Amandelwit is een compacte keukenmachine die perfect is voor dagelijks gebruik. Ondanks zijn lichte en handzame formaat, kan deze machine moeiteloos hakken, mixen of pureren met zijn roestvrijstalen mes. Of je nu rauwe groenten, fruit, kruiden of noten wilt verwerken, deze keukenmachine kan het allemaal aan. De machine heeft 2 snelheidsinstellingen en een pulse-stand, waardoor je zelfs grotere ingrediënten moeiteloos fijn kunt malen. De mengkom heeft een inhoud van 0,83 liter en kan worden afgesloten met een deksel. En als je tijdens het gebruik nog iets wilt toevoegen, is dat geen probleem dankzij de handige opening in het deksel. Na gebruik kun je zowel de mengkom als de deksel eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. En dankzij de snoeropbergmogelijkheid kun je de keukenmachine netjes opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Met de KitchenAid 5KFC3516EAC Amandelwit haal je een handige en veelzijdige keukenhulp in huis die niet mag ontbreken in jouw keuken.

Pluspunten
  • De pulsststand geeft een kortstondige, extra krachtstoot om harde ingrediënten te verpulveren. Ingrediënten kunnen gemakkelijk worden toegevoegd tijdens het gebruik via de opening in het deksel. Na gebruik kan de foodprocessor netjes worden opgeborgen dankzij de snoeropbergmogelijkheid.

Minpunten
  • Er wordt geen extra mes bijgeleverd, dus als je meerdere ingrediënten na elkaar wilt hakken of snijden, moet je het mes tussendoor eerst afwassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KFC3516EAC Amandelwit

Bekijk of de KitchenAid 5KFC3516EAC Amandelwit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFC3516EAC, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!