1. blackfriday
  2. KitchenAid 5KFC0516EOB Zwart

KitchenAid 5KFC0516EOB Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KFC0516EOB Zwart 5KFC0516EOB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KFC0516EOB Zwart. 

Specificaties KitchenAid 5KFC0516EOB Zwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFC0516EOB

Over KitchenAid 5KFC0516EOB

Met de KitchenAid 5KFC0516EOB Zwart kun je niet alleen ingrediënten fijnhakken, pureren of mixen, maar je kunt ze ook in een handomdraai luchtig kloppen. Naast het mes wordt ook een klopper meegeleverd, waarmee je gemakkelijk sauzen maakt of zelfs slagroom opklopt. De mengkom heeft een inhoud van 1,2 liter, wat groter is dan de meeste hakmolens van KitchenAid. Hierdoor kun je ook grotere hoeveelheden in één keer bereiden, zoals een heerlijke hummus voor de hele week. Deze hakmolen heeft 2 snelheden en een pulsestand, zodat je zelf kunt bepalen hoe fijn of grof je de ingrediënten wilt hebben. Na gebruik kun je de mengkom, het mes en de klopper gewoon in de vaatwasmachine doen, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Met de KitchenAid 5KFC0516EOB Zwart haal je dus een veelzijdige hakmolen in huis die het bereiden van heerlijke gerechten nog eenvoudiger maakt.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde garde kun je gemakkelijk slagroom of mayonaise maken. Je kunt eenvoudig ingrediënten toevoegen tijdens gebruik via de opening in het deksel. De mengkom heeft een capaciteit van 1,2 liter en is groot genoeg voor ingrediënten voor meerdere personen.

Minpunten
  • Er wordt geen extra mes bijgeleverd, dus als je meerdere ingrediënten na elkaar wilt hakken of snijden, moet je het mes tussendoor eerst afwassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KFC0516EOB Zwart

Bekijk of de KitchenAid 5KFC0516EOB Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFC0516EOB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!