1. blackfriday
  2. KitchenAid 5KFC0516EER Keizerrood

KitchenAid 5KFC0516EER Keizerrood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KFC0516EER Keizerrood 5KFC0516EER. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KFC0516EER Keizerrood. 

Specificaties KitchenAid 5KFC0516EER Keizerrood
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFC0516EER

Over KitchenAid 5KFC0516EER

Met de KitchenAid 5KFC0516EER Keizerrood heb je niet alleen een handige hakmolen in huis, maar ook een veelzijdige mixer. Deze keukenhulp wordt geleverd met een mes én een klopper, zodat je niet alleen ingrediënten kunt fijnhakken, maar ook luchtige sauzen en zelfs slagroom kunt maken. Dankzij de ruime inhoud van 1,2 liter van de mengkom, kun je ook grotere hoeveelheden in één keer bereiden. Denk aan een heerlijke hummus voor de hele week. De KitchenAid 5KFC0516EER Keizerrood heeft 2 snelheden en een pulsestand, waarmee je zelf de gewenste textuur van je ingrediënten kunt bepalen. Of je nu fijngesneden groenten wilt voor een smakelijke salsa of juist grof gehakte noten voor een knapperige topping, deze hakmolen kan het allemaal aan. En het beste van alles is dat de mengkom, het mes en de klopper allemaal veilig in de vaatwasmachine kunnen worden gereinigd. Zo bespaar je kostbare tijd en kun je nog meer genieten van je culinaire creaties.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde garde maak je simpel room of mayonaise. Via de opening in deksel voeg je moeiteloos ingrediënten toe terwijl je het gebruikt. De mengkom heeft een capaciteit van 1,2 liter en is groot genoeg voor ingrediënten voor meerdere personen.

Minpunten
  • Er wordt geen extra mes bijgeleverd, dus als je meerdere ingrediënten achter elkaar wilt hakken of snijden, moet je het mes tussendoor eerst afwassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KFC0516EER Keizerrood

Bekijk of de KitchenAid 5KFC0516EER Keizerrood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFC0516EER, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!