1. KitchenAid 5KFC0516EBM Mat Zwart

KitchenAid 5KFC0516EBM Mat Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KFC0516EBM Mat Zwart 5KFC0516EBM. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KFC0516EBM Mat Zwart. 

Specificaties KitchenAid 5KFC0516EBM Mat Zwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFC0516EBM

Over KitchenAid 5KFC0516EBM

Met de KitchenAid 5KFC0516EBM Mat Zwart haal je een veelzijdige keukenhulp in huis. Deze hakmolen kan niet alleen ingrediënten fijnhakken, maar ook pureren en mixen. Dankzij de bijgeleverde klopper kun je zelfs luchtige sauzen en slagroom maken. Met een inhoud van 1,2 liter is de mengkom van deze hakmolen groter dan die van de meeste andere KitchenAid modellen. Hierdoor kun je ook grote hoeveelheden in één keer bereiden, zoals een heerlijke hummus voor de hele week. Deze hakmolen is voorzien van 2 snelheden en een pulsestand, waardoor je zelf de gewenste fijnheid of grofheid van de ingrediënten kunt bepalen. Na gebruik kun je de mengkom, het mes en de klopper eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen. Met de KitchenAid 5KFC0516EBM Mat Zwart haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige hakmolen in huis, maar ook een stijlvolle keukenaccessoire. De matte zwarte kleur geeft deze hakmolen een moderne uitstraling die perfect past in elke keuken.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde garde maak je makkelijk slagroom of mayonaise. Je kunt eenvoudig ingrediënten toevoegen tijdens het gebruik via de opening in het deksel. De mengkom heeft een capaciteit van 1,2 liter, wat groot genoeg is voor ingrediënten voor meerdere personen.

Minpunten
  • Er wordt geen extra mes bijgeleverd, dus als je meerdere ingrediënten achter elkaar wilt hakken of snijden, moet je het mes tussendoor eerst afwassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KFC0516EBM Mat Zwart

Bekijk of de KitchenAid 5KFC0516EBM Mat Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFC0516EBM, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!