1. KitchenAid 5KFC0516EAC Amandelwit

KitchenAid 5KFC0516EAC Amandelwit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KFC0516EAC Amandelwit 5KFC0516EAC. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KFC0516EAC Amandelwit. 

Specificaties KitchenAid 5KFC0516EAC Amandelwit
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFC0516EAC

Over KitchenAid 5KFC0516EAC

Met de KitchenAid 5KFC0516EAC Amandelwit kun je niet alleen ingrediënten hakken, pureren of mixen, maar ook luchtig kloppen in een handomdraai. Naast het mes wordt ook een klopper meegeleverd, zodat je gemakkelijk sauzen kunt maken of zelfs slagroom kunt opkloppen. De mengkom heeft een inhoud van 1,2 liter, wat groter is dan de meeste KitchenAid hakmolens. Hierdoor kun je ook grotere hoeveelheden in één keer maken, zoals een heerlijke hummus voor de hele week. De hakmolen heeft 2 snelheden en een pulsestand, zodat je zelf kunt bepalen hoe fijn of grof je de ingrediënten wilt hebben. En als je klaar bent met de hakmolen, kun je de mengkom, het mes en de klopper gewoon in de vaatwasmachine doen voor een eenvoudige reiniging. Met de KitchenAid 5KFC0516EAC Amandelwit haal je een veelzijdige hakmolen in huis die je helpt bij het bereiden van allerlei gerechten. Of je nu groenten wilt hakken voor een salade, noten wilt pureren voor een heerlijke pesto of slagroom wilt opkloppen voor een feestelijk dessert, met deze hakmolen kun je het allemaal. De elegante amandelwitte kleur geeft de keuken een stijlvolle uitstraling en de compacte vorm zorgt ervoor dat de hakmolen niet veel ruimte inneemt op het aanrecht. Kortom, de KitchenAid 5KFC0516EAC.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde mixer maak je eenvoudig slagroom of mayonaise. Via de opening in de deksel voeg je gemakkelijk ingrediënten toe tijdens het gebruik. De mengkom heeft een capaciteit van 1,2 liter, wat groot genoeg is voor ingrediënten voor meerdere personen.

Minpunten
  • Er wordt geen extra mes bijgeleverd, dus als je meerdere ingrediënten achter elkaar wilt hakken of snijden, moet je het mes tussendoor eerst afwassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KFC0516EAC Amandelwit

Bekijk of de KitchenAid 5KFC0516EAC Amandelwit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFC0516EAC, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!