1. KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart 5KES6503EOB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart. 

Specificaties KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KES6503EOB

Over KitchenAid 5KES6503EOB

De KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart is een opvallende pistonmachine met een stoer ontwerp en een metalen behuizing. Met deze machine kun je tegelijkertijd 1 of 2 shots espresso bereiden. Dankzij de slimme temperatuursensoren kun je genieten van een heerlijke espresso met een romige cremalaag. De machine zorgt ervoor dat de watertemperatuur constant blijft gedurende het hele bereidingsproces, waardoor je altijd het beste resultaat krijgt. Met de meegeleverde tamper kun je de koffie aanduwen in de filterdrager, die een vlakke onderkant heeft voor een gelijkmatige aandruk. Naast het zetten van espresso's kun je met de stoompijp van de KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart ook heerlijke melkspecialiteiten maken, zoals een latte, cappuccino of een espresso macchiato. De stoompijp kan zowel worden gebruikt voor het opschuimen als verwarmen van de melk. Bij de machine wordt een melkkan meegeleverd, zodat je gelijk aan de slag kunt. Houd er wel rekening mee dat het leren zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine wat tijd en geduld vergt. Het is zeker geen gemakkelijke taak, zoals bij een volautomatische espressomachine, maar met wat oefening kun je de perfecte kop koffie bereiden.

Pluspunten
 • 1

  .

  De metalen behuizing is sterker dan een behuizing gemaakt van plastic. 2

  .

  De filterhouder heeft een platte onderkant waardoor je de koffie gelijkmatig aandrukt. 3

  .

  Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm.

Minpunten
 • Zonder bonenmaler maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen. Zonder display zal het apparaat je niet begeleiden met een menu met keuzemogelijkheden tijdens het zetten van koffie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart

Bekijk of de KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KES6503EOB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!