1. blackfriday
  2. KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart

KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart 5KES6403EBM. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart. 

Specificaties KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KES6403EBM

Over KitchenAid 5KES6403EBM

Met de KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart kun je nu genieten van 1 of 2 shots espresso tegelijkertijd. Deze prachtige machine wordt geleverd met een melkkan en een losse tamper, zodat je meteen aan de slag kunt met het zetten van heerlijke koffie. Wat deze pistonmachine echt bijzonder maakt, zijn de slimme temperatuursensoren. Gedurende het hele bereidingsproces zorgt de machine ervoor dat de watertemperatuur constant blijft en binnen het juiste espressobereik blijft. Het resultaat? Een rijke espresso met een smeuïge cremalaag die je zal doen watertanden. Het gebruik van de KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart is eenvoudig en efficiënt. Je plaatst de gemalen koffie in de filterdrager en drukt deze vervolgens gelijkmatig aan met de platte onderkant van de filterdrager. Met de stoompijp kun je melk opschuimen en verwarmen, waardoor je jouw espresso kunt transformeren in een heerlijke melkspecialiteit zoals een latte, cappuccino of een espresso macchiato. Het is belangrijk om te vermelden dat het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld vereist. Het is zeker niet zo gemakkelijk als bij een volautomatische espressomachine, maar met wat oefening en ervaring kun je de perfecte kop koffie bereiden zoals een echte barista.

Pluspunten
  • De filterhouder heeft een platte onderkant waarmee je de koffie gelijkmatig aandrukt. Je kopje koffie blijft langer warm op de warmhoudplaat. Met de heetwaterfunctie kan je een kopje voorverwarmen of een kopje thee zetten.

Minpunten
  • De behuizing van kunststof is minder duurzaam dan een behuizing van roestvrij staal. Zonder een bonenmaler kun je geen koffiebonen malen, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart

Bekijk of de KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KES6403EBM, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!