1. blackfriday
  2. KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart

KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart 5KCM1209EOB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart. 

Specificaties KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KCM1209EOB

Over KitchenAid 5KCM1209EOB

Met de KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart zet je moeiteloos 14 koppen heerlijke koffie in één keer. Dankzij de handige doseermarkeringen op de herbruikbare filter en het waterreservoir weet je altijd precies hoeveel koffie en water je moet gebruiken. Zo ben je verzekerd van een perfect gebalanceerde smaak. Met de keuzeknop bepaal je zelf de sterkte van je koffie, waardoor je bijvoorbeeld 's ochtends automatisch een krachtigere kop kunt zetten dan 's avonds. Je hoeft niet te wachten tot de hele kan gevuld is, want dit koffiezetapparaat is voorzien van een handige pauzefunctie. Hierdoor kun je alvast een mok vullen terwijl de koffie nog aan het zetten is. Bovendien houdt de warmhoudplaat je koffie maar liefst 40 minuten op de perfecte temperatuur. Maar deze KitchenAid heeft nog meer handige functies. Zo is het koffiezetapparaat voorzien van een waterreservoir met een grote capaciteit, waardoor je minder vaak water hoeft bij te vullen. Daarnaast heeft het apparaat een handige timerfunctie, waarmee je van tevoren kunt instellen wanneer je koffie klaar moet zijn. Zo word je 's ochtends wakker met de heerlijke geur van vers gezette koffie. Het strakke zwarte design van de KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart staat bovendien prachtig in elke keuken. Kortom,.

Pluspunten
  • Dankzij de royale watertank van 1,7 liter kun je tegelijkertijd 14 koppen koffie zetten. Met de timer kun je instellen wanneer de koffie voor je klaarstaat. Het warmteplaatje houdt de koffie 40 minuten lang warm.

Minpunten
  • Het toestel heeft geen thermoskan om de koffie warm te houden wanneer je de kan op tafel zet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart

Bekijk of de KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KCM1209EOB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!