1. KitchenAid 5KCG8433EOB Onyx Zwart

KitchenAid 5KCG8433EOB Onyx Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KCG8433EOB Onyx Zwart 5KCG8433EOB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KCG8433EOB Onyx Zwart. 

Specificaties KitchenAid 5KCG8433EOB Onyx Zwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KCG8433EOB

Over KitchenAid 5KCG8433EOB

Met de KitchenAid 5KCG8433EOB Onyx Zwart maak je op een uiterst nauwkeurige manier koffie, dankzij de 70 verschillende koffiestanden. Of je nu grove of extra fijne koffiebonen wilt malen voor diverse koffiesoorten, met deze bonenmaler is het allemaal mogelijk. Speciaal voor het zetten van espresso is er een handige houder ingebouwd voor je filterdrager. Met behulp van de draaiknop geef je het gewenste aantal kopjes koffie aan, waardoor de koffiemolen automatisch de maalduur aanpast. Zo ben je altijd verzekerd van de perfecte instellingen. Wanneer je graag een grote hoeveelheid koffie in één keer wilt zetten, is dit geen enkel probleem. De gemalen koffie wordt namelijk opgevangen in de meegeleverde opvangbak. Na gebruik kun je de opvangbak eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine en het bonenreservoir kun je met de hand schoonmaken. Met de KitchenAid 5KCG8433EOB Onyx Zwart ben je dus niet alleen verzekerd van een heerlijke kop koffie, maar ook van gebruiksgemak en eenvoudig onderhoud.

Pluspunten
  • Dankzij het intelligente doseersysteem maal jij telkens precies de juiste hoeveelheid bonen voor jouw perfecte kop koffie. Met het bonenreservoir van 340 gram kun je grote hoeveelheden koffie malen, zonder dat je telkens de bonen hoeft bij te vullen. Je kunt eenvoudig instellen voor hoeveel kopjes koffie je de bonen wilt malen.

Minpunten
  • Het beschikt niet over een startuitstel functie waarmee je kunt instellen wanneer de koffiemolen op een later tijdstip begint met malen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KCG8433EOB Onyx Zwart

Bekijk of de KitchenAid 5KCG8433EOB Onyx Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KCG8433EOB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!