1. KitchenAid 5KCG8433ECA Appelrood

KitchenAid 5KCG8433ECA Appelrood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KCG8433ECA Appelrood 5KCG8433ECA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KCG8433ECA Appelrood. 

Specificaties KitchenAid 5KCG8433ECA Appelrood
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KCG8433ECA

Over KitchenAid 5KCG8433ECA

Met de KitchenAid 5KCG8433ECA Appelrood heb je de mogelijkheid om koffie op een zeer precieze manier te malen, dankzij maar liefst 70 verschillende koffiestanden. Hierdoor kun je jouw koffiebonen malen van grof tot extra fijn, perfect afgestemd op de verschillende soorten koffie die je wilt zetten. Deze bonenmaler is ideaal voor het bereiden van espresso, mede dankzij de handige ingebouwde houder voor je filterdrager. Met behulp van de draaiknop kun je het gewenste aantal kopjes koffie aangeven, waardoor de koffiemolen automatisch de maalduur aanpast. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de perfecte instellingen voor jouw koffie. Wil je een grote hoeveelheid koffie in één keer zetten? Geen probleem! Je kunt de gemalen koffie eenvoudig opvangen in de meegeleverde opvangbak. Na gebruik kun je de opvangbak gewoon in de vaatwasmachine reinigen, terwijl je het bonenreservoir met de hand kunt schoonmaken. Met de KitchenAid 5KCG8433ECA Appelrood heb je de ultieme controle over je koffie. Geniet keer op keer van de perfecte maalinstellingen voor jouw favoriete koffiebereidingen. Deze bonenmaler combineert functionaliteit met een stijlvol ontwerp in de opvallende kleur Appelrood. Voeg een vleugje kleur toe aan je keuken en geniet van de heerlijke aroma's van.

Pluspunten
  • Dankzij het intelligente doseersysteem maal je telkens precies de juiste hoeveelheid bonen voor jouw perfecte kop koffie. Met een bonenreservoir van 340 gram kun je grote hoeveelheden koffie malen zonder telkens bij te hoeven vullen. Je kunt gemakkelijk instellen voor hoeveel kopjes koffie je bonen wilt malen.

Minpunten
  • De koffiemolen heeft geen startuitstel functie waarmee je kunt instellen wanneer het malen op een later moment begint.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KCG8433ECA Appelrood

Bekijk of de KitchenAid 5KCG8433ECA Appelrood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KCG8433ECA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!