1. KitchenAid 5KCG8433EBM Mat Zwart

KitchenAid 5KCG8433EBM Mat Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KCG8433EBM Mat Zwart 5KCG8433EBM. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KCG8433EBM Mat Zwart. 

Specificaties KitchenAid 5KCG8433EBM Mat Zwart
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KCG8433EBM

Over KitchenAid 5KCG8433EBM

Met de KitchenAid 5KCG8433EBM Mat Zwart maak je koffie malen een precieze kunst, dankzij maar liefst 70 verschillende koffiestanden. Hiermee kun je jouw koffiebonen malen van grof tot extra fijn, perfect afgestemd op allerlei soorten koffie. Deze bonenmaler is ideaal voor het zetten van heerlijke espresso, dankzij de handige ingebouwde houder voor je filterdrager. Met de handige draaiknop geef je eenvoudig het gewenste aantal kopjes koffie aan, waardoor de koffiemolen automatisch de maalduur aanpast. Je kunt dus altijd rekenen op de perfecte instellingen. Wil je een grote hoeveelheid koffie in één keer zetten? Geen probleem! Met de KitchenAid 5KCG8433EBM vang je de gemalen koffie eenvoudig op in de meegeleverde opvangbak. Na gebruik kun je deze opvangbak eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine, terwijl je het bonenreservoir met de hand schoonmaakt. Zo is jouw bonenmaler altijd klaar voor gebruik en kun je keer op keer genieten van de meest verse en smaakvolle koffie. Met zijn elegante matte zwarte design is de KitchenAid 5KCG8433EBM bovendien een stijlvolle toevoeging aan jouw keuken. Laat je verrassen door deze veelzijdige bonenmaler en geniet elke dag van de perfecte kop koffie!

Pluspunten
  • Dankzij het intelligente doseersysteem maal je telkens precies de juiste hoeveelheid bonen voor jouw perfecte kop koffie. Met een bonenreservoir van 340 gram kun je grote hoeveelheden koffie malen zonder de bonen telkens bij te vullen. Je kunt eenvoudig instellen voor hoeveel kopjes koffie je bonen wilt malen.

Minpunten
  • De koffiemolen heeft geen startuitstelfunctie waarmee je kunt instellen wanneer het malen later begint.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KCG8433EBM Mat Zwart

Bekijk of de KitchenAid 5KCG8433EBM Mat Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KCG8433EBM, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!