1. Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK

Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK KVL85.004BK. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK. 

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK
MerkKenwood
FabrikantcodeKVL85.004BK

Over Kenwood KVL85.004BK

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK kan je moeiteloos beslag maken voor maar liefst 2,5 cakes in de grote mengkom van 7 liter. Het handige is dat je de ingrediënten direct in de mengkom kunt wegen, dankzij de ingebouwde weegschaal. Hierdoor hoef je geen aparte weegschaal te gebruiken en kan je de ingrediënten meteen in de mengkom gooien. Bij deze keukenmachine ontvang je tevens een extra mengkom met een inhoud van 5 liter. Hiermee kan je makkelijk achter elkaar 2 verschillende bereidingen maken, zonder dat je eerst hoeft af te wassen. Daarnaast worden er verschillende opzetstukken meegeleverd, zoals een k-klopper, flexi klopper, garde en een deeghaak. Hiermee kan je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg, dankzij de krachtige 1.200 watt motor. Na gebruik kunnen de verschillende opzetstukken eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden. Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK kan je op een efficiënte en gemakkelijke manier heerlijke cakes, broden en andere gebakjes creëren. De keukenmachine is een waardevolle toevoeging aan elke keuken en zal je helpen om tijd en moeite te besparen. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK!

Pluspunten
  • De kom heeft een capaciteit van 7 liter, waardoor je in één keer beslag maakt voor 2,5 cakes. Met de ingebouwde weegschaal weeg je ingrediënten direct af in de kom. Dankzij de extra kom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen.

Minpunten
  • Er is geen opbergtas meegeleverd om de accessoires in op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK

Bekijk of de Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood KVL85.004BK, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!