1. blackfriday
  2. Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK KVC85.004BK. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. 

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK
MerkKenwood
FabrikantcodeKVC85.004BK

Over Kenwood KVC85.004BK

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK is het afwegen van ingrediënten een fluitje van een cent dankzij de ingebouwde weegschaal. Je kunt de ingrediënten direct in de mengkom afwegen, waardoor je geen aparte weegschaal meer nodig hebt. Deze keukenmachine wordt geleverd met 2 mengkommen met een capaciteit van 3,5 en 5 liter, zodat je gemakkelijk twee bereidingen achter elkaar kunt maken zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen. Daarnaast krijg je bij deze machine verschillende opzetstukken, zoals een k-klopper, flexiklopper, ballongarde en deeghaak. Met deze opzetstukken kun je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg, dankzij het krachtige vermogen van 1.200 watt. Na gebruik kun je de opzetstukken eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK haal je een veelzijdige keukenmachine in huis die je helpt bij het bereiden van heerlijke gerechten. Of je nu wilt bakken, kloppen of kneden, deze machine kan het allemaal. Met zijn stijlvolle design en krachtige prestaties is deze keukenmachine een aanwinst voor elke keuken.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde weegschaal weeg je ingrediënten direct af in de mengkom. Met het sterke vermogen kneed je moeilijk deeg, zoals brood- of pizzadeeg. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar klaarmaken, zonder tussendoor af te wassen.

Minpunten
  • Bij deze set is geen opbergtas inbegrepen om de accessoires in op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK

Bekijk of de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood KVC85.004BK, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!