1. Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH

Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH 0W20011376. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH. 

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH
MerkKenwood
Fabrikantcode0W20011376

Over Kenwood 0W20011376

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH is een revolutionaire keukenmachine die al je bakavonturen een stuk gemakkelijker maakt. Met de ingebouwde weegschaal hoef je je ingrediënten niet meer apart af te wegen, maar kun je ze direct in de mengkom meten. Deze krachtige keukenmachine met een vermogen van 1.200 watt maakt het mogelijk om meerdere zware bereidingen achter elkaar te maken, zoals heerlijk brood- of pizzadeeg. Bij de Kenwood Titanium Chef Baker worden verschillende accessoires meegeleverd, waaronder een deeghaak, een k-klopper en een garde. Met de deeghaak kneed je moeiteloos het perfecte deeg voor je favoriete bakcreaties. De k-klopper is ideaal voor het mengen van beslag en met de garde klop je in een handomdraai luchtige slagroom op. In de grote mengkom van 5 liter kun je genoeg beslag maken voor een springvorm van 1,5 liter, waardoor je gemakkelijk grote hoeveelheden kunt bereiden. Een handig kenmerk van de Kenwood Titanium Chef Baker is de antispatdeksel. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over spetters die tijdens het mixen uit de kom vliegen. En het beste van alles? Na het bakken kun je alle losse onderdelen gewoon in de vaatwasser zetten, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH wordt bakken een waar plezier!

Pluspunten
  • Met de ingebouwde weegschaal weeg je de ingrediënten direct af in de mengkom. Met het zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen maken met zwaar deeg. Je kunt de snelheid exact afstemmen op de bereiding dankzij de traploos instelbare snelheid.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH

Bekijk of de Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood 0W20011376, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!