1. blackfriday
  2. Kenwood SoupEasy CBL01.000BS

Kenwood SoupEasy CBL01.000BS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood SoupEasy CBL01.000BS 0W22311046. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood SoupEasy CBL01.000BS. 

Specificaties Kenwood SoupEasy CBL01.000BS
MerkKenwood
Fabrikantcode0W22311046

Over Kenwood 0W22311046

Met de Kenwood SoupEasy CBL01.000BS kan je niet alleen heerlijke soepen maken, maar ook genieten van smoothies en zelfgemaakte compote. Deze veelzijdige blender is uitgerust met 4 handige programma's, waardoor je eenvoudig verschillende bereidingen kunt maken. Met slechts één druk op de knop maak je bijvoorbeeld zijdezachte soep of juist een soep met stukjes groenten. De Kenwood SoupEasy CBL01.000BS maakt gebruik van een unieke kookfunctie, waarmee je rauwe ingrediënten kunt veranderen in een heerlijk warme soep. De krachtige TriBlade messen zorgen ervoor dat je soepen perfect gemengd worden, met een heerlijk gladde textuur. Dankzij de royale inhoud van 1,5 liter kan je genoeg soep maken voor ongeveer 4 personen. En als de soep eenmaal klaar is, kan je deze nog 40 minuten warm houden met de handige warmhoudfunctie. Na het genieten van je heerlijke soep is het schoonmaken van de blender een fluitje van een cent dankzij de EasyClean functie. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat je de blender eenvoudig kunt reinigen, zodat je snel weer kunt genieten van je favoriete gerechten. Met de Kenwood SoupEasy CBL01.000BS wordt het bereiden van soep, smoothies en compote een waar feestje in de keuken.

Pluspunten
  • Met behulp van de kookfunctie kun je rauwe ingrediënten omtoveren tot een warme saus of soep. De blender beschikt over 4 programma's, waaronder dunne soep, dikke soep, smoothies en compotes. Met de timer hoef je zelf niet op de tijd te letten.

Minpunten
  • Met deze blender verpletter je geen ijs.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood SoupEasy CBL01.000BS

Bekijk of de Kenwood SoupEasy CBL01.000BS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood 0W22311046, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!