1. Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS 0W22011055. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. 

Specificaties Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS
MerkKenwood
Fabrikantcode0W22011055

Over Kenwood 0W22011055

Met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS haal je een veelzijdige foodprocessor in huis met veel accessoires. Naast de gebruikelijke snij- en raspschijven, krijg je ook een blender en citruspers opzetstuk bij deze foodprocessor. De blender is zelfs hittebestendig, waardoor je er moeiteloos warme ingrediënten in kunt mixen. Bovendien kun je met deze foodprocessor ook kloppen en kneden. Maar dat is nog niet alles! Deze foodprocessor is voorzien van een handige ingebouwde weegschaal, waarmee je direct ingrediënten kunt afwegen in de mengkom. Daarnaast is de snelheid van de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS traploos instelbaar. Door simpelweg aan de draaiknop te draaien, kun je de messen harder of zachter laten draaien, afhankelijk van je behoeften. Hierdoor kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen voor optimale resultaten. Voor het verwerken van harde ingrediënten kun je gebruikmaken van de pulsestand, die kortstondig extra vermogen levert. En wanneer je klaar bent met koken, kun je de losse onderdelen van de foodprocessor eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser. Met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke foodprocessor in huis, die je helpt bij al je culinaire creaties.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor wordt geleverd met een blender, citruspers en kloppers. Met de ingebouwde weegschaal kun je de ingrediënten direct in de mengkom afwegen. Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor robuuster en gaat hij langer mee.

Minpunten
  • Dit model heeft geen Express Dice-opzetstuk waardoor je geen blokjes snijdt. Er zijn geen recepten inbegrepen om inspiratie op te doen voor bereidingen met jouw foodprocessor.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

Bekijk of de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood 0W22011055, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!