1. blackfriday
  2. Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL

Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL 0W20011359. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. 

Specificaties Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL
MerkKenwood
Fabrikantcode0W20011359

Over Kenwood 0W20011359

Met de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL haal je een veelzijdige keukenmachine in huis die perfect is voor het bereiden van allerlei gerechten. Deze machine is niet alleen geschikt voor het maken van brooddeeg en het smelten van chocolade, maar kan ook moeiteloos alle zware ingrediënten mengen dankzij het krachtige vermogen van 1400 watt. Met maar liefst 13 snelheden, inclusief pulse en fold functie én 3 roersnelheden, heb je volledige controle over het mengen en mixen. Het intuitive touchscreen van de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL is voorzien van handige vooraf ingestelde functies, zodat je eenvoudig kunt kiezen wat je wilt bereiden. Bovendien is de machine uitgerust met een ingebouwde weegschaal, waardoor je tijd en afwas bespaart doordat je je ingrediënten rechtstreeks in de mengkom kunt wegen. En om het nog gemakkelijker te maken, is de mengkom voorzien van verlichting die met één hand te bevestigen is, zodat je altijd goed zicht hebt op je mengsel. Maar dat is nog niet alles! Deze keukenmachine wordt geleverd met maar liefst 2 mengkommen, zodat je nooit een tekort aan kommen zult hebben. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag in de keuken experimenteert, de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL is de ideale keukenhulp die je nodig hebt om de lekkerste gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Je kunt deeg rijzen of chocolade smelten in de mengkom dankzij de verwarmingsfunctie. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken zonder tussendoor af te wassen. Dankzij de zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg kneden.

Minpunten
  • Het toestel heeft een behoorlijk formaat, waardoor het minder goed in je keukenkastje past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL

Bekijk of de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood 0W20011359, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!