1. blackfriday
 2. Kenwood kMix KMX760GR Groen

Kenwood kMix KMX760GR Groen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood kMix KMX760GR Groen 0W20011442. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood kMix KMX760GR Groen. 

Specificaties Kenwood kMix KMX760GR Groen
MerkKenwood
Fabrikantcode0W20011442

Over Kenwood 0W20011442

Met de Kenwood kMix KMX760GR Groen kun je niet alleen gemakkelijk deeg kneden, maar ook genieten van het proces. Deze keukenmixer heeft een krachtig vermogen waarmee je zelfs zwaar deeg kunt bereiden, zoals brood- of pizzadeeg. De mixer is volledig gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Je kunt de mengkom eenvoudig vastpakken aan het handvat, zodat je deze moeiteloos kunt verplaatsen. Geen zorgen meer dat de kom met het beslag uit je handen glijdt! De Kenwood kMix KMX760GR Groen is voorzien van een antispatdeksel met een handige vulopening. Hierdoor kun je tijdens het mixen gemakkelijk ingrediënten toevoegen. Dit is vooral handig wanneer je eiwitten opklopt en geleidelijk suiker wilt toevoegen. De mengkom heeft een ruime inhoud van 5 liter, waardoor je in één keer beslag kunt maken voor maar liefst 2 taarten. Na gebruik kun je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine reinigen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Kortom, met de Kenwood kMix KMX760GR Groen heb je een krachtige en duurzame keukenmixer waarmee je moeiteloos de lekkerste creaties kunt maken.

Pluspunten
 • 1

  .

  Met het krachtige vermogen kun je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. 2

  .

  De mengkom heeft een capaciteit van 5 liter, zodat je in één keer beslag kunt maken voor 2 cakes. 3

  .

  Dankzij de softstart, die de snelheid geleidelijk opbouwt, worden de ingrediënten niet in de lucht verspreid.

Minpunten
 • Er is geen extra mengkom bijgevoegd waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood kMix KMX760GR Groen

Bekijk of de Kenwood kMix KMX760GR Groen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood 0W20011442, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!