1. Kenwood kMix KMX760GD

Kenwood kMix KMX760GD Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood kMix KMX760GD 0W20011343. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood kMix KMX760GD. 

Specificaties Kenwood kMix KMX760GD
MerkKenwood
Fabrikantcode0W20011343

Over Kenwood 0W20011343

Met de Kenwood kMix KMX760GD kan je niet alleen gemakkelijk deeg kneden, maar ook zwaarder deeg zonder enige moeite. Dit maakt het mogelijk om je eigen brood- of pizzadeeg te maken, precies zoals jij het wilt. De keukenmixer is volledig gemaakt van roestvrij staal, wat niet alleen zorgt voor een stevige constructie, maar ook voor duurzaamheid op de lange termijn. Het handvat van de mengkom zorgt ervoor dat je de kom gemakkelijk kunt vastpakken en verplaatsen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het beslag uit je handen glipt. Om het mixen nog eenvoudiger te maken, is de Kenwood kMix KMX760GD voorzien van een antispatdeksel met een handige vulopening. Hierdoor kan je ingrediënten toevoegen terwijl je aan het mixen bent, bijvoorbeeld bij het opkloppen van eiwitten waarbij je in delen suiker moet toevoegen. Met een inhoud van 5 liter is de mengkom ruim genoeg om beslag te maken voor twee taarten tegelijkertijd. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine kunt reinigen, waardoor het opruimen een fluitje van een cent is. Met de Kenwood kMix KMX760GD kan je probleemloos de lekkerste creaties in de keuken maken, terwijl je geniet van de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van deze geweldige keukenmixer.

Pluspunten
  • Met het krachtige vermogen kun je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Je kunt de snelheid nauwkeurig aanpassen aan de bereiding dankzij de traploos instelbare snelheid. De mengkom heeft een capaciteit van 5 liter, waardoor je in één keer beslag kunt maken voor 2 cakes.

Minpunten
  • Bij deze uitvoering is er geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood kMix KMX760GD

Bekijk of de Kenwood kMix KMX760GD mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood 0W20011343, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!