1. blackfriday
  2. Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL 0W20011360. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. 

Specificaties Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL
MerkKenwood
Fabrikantcode0W20011360

Over Kenwood 0W20011360

De veelzijdige Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL is niet zomaar een bakmachine, maar biedt je een wereld aan mogelijkheden om heerlijke gerechten te maken, dankzij de geavanceerde inductietechnologie. Met deze keukenmachine kun je bijvoorbeeld moeiteloos een heerlijk roerbakgerecht bereiden in de verwarmde kom, die een temperatuur tot wel 180 graden kan bereiken. En met de handige Kenwood World App kun je eindeloos nieuwe zoete en hartige recepten ontdekken en deze direct naar de keukenmachine sturen. Het bedienen van de machine is een fluitje van een cent dankzij het full colour touchscreen. Maar dat is nog niet alles! Deze Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL is uitgerust met een handige ingebouwde weegschaal in de mengkom, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het afwegen van ingrediënten. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er bij deze machine niet alleen 5 mengkomhulpstukken meegeleverd, maar krijg je ook nog eens 3 extra accessoires. Met de ThermoResist blender kun je gemakkelijk smoothies en sauzen maken, terwijl het foodprocessor accessoire je helpt bij het snijden en hakken van ingrediënten. En met de stoommand bereid je eenvoudig gezonde en smaakvolle gerechten. Kortom, met de Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL breid je jouw bak- en kookplezier eindeloos uit!

Pluspunten
  • Met de extra toebehoren, een blender, foodprocessor en stoommand, kan je uitgebreid aan de slag. Door de inductieplaat kan je eten bereiden in de machine, zoals een roerbakgerecht. Dankzij de zeer krachtige motor kan je dagelijks meerdere bereidingen maken met zwaar deeg.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom bij waar je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar mee kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

Bekijk of de Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood 0W20011360, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!