1. Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL

Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL 0W20011358. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. 

Specificaties Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL
MerkKenwood
Fabrikantcode0W20011358

Over Kenwood 0W20011358

Met de Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL hoef je nooit meer te kiezen tussen een keukenmachine en een kookplaat. Deze innovatieve machine biedt jou de mogelijkheid om niet alleen je eten te bereiden, maar ook om het direct in de machine te koken. Dankzij de inductieplaat kun je de kom verwarmen van 20 tot 180 graden, waardoor je eindeloze culinaire mogelijkheden hebt. Om jou te helpen bij het creëren van de lekkerste gerechten, wordt de Kenwood World App meegeleverd. Deze app biedt een uitgebreide collectie aan recepten die stap voor stap uitleggen hoe je de beste resultaten kunt behalen met behulp van deze keukenmachine. Je kunt eenvoudig een recept selecteren en de instructies direct naar de machine verzenden. Daarnaast is de machine uitgerust met een geïntegreerde weegschaal, waardoor je de ingrediënten direct in de kom kunt afwegen. Deze weegschaal werkt ook in combinatie met de meegeleverde accessoires, waardoor je nog meer tijd bespaart. Het bedienen van de Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL is eenvoudig en intuïtief dankzij het touchscreen. Hiermee kun je de timer instellen, de temperatuur regelen en gebruik maken van de voorgeprogrammeerde functies. Met deze machine wordt koken een waar plezier en kun je moeiteloos de meest heerlijke gerechten op tafel zetten. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden die deze veelzijdige keukenmachine te bied.

Pluspunten
  • Dankzij de inductiekookplaat bereid je voedsel in de machine, zoals een wokgerecht. Het aanraakscherm met voorgeprogrammeerde functies heeft een gebruiksvriendelijke bediening. Dankzij de zeer krachtige motor kneed je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL

Bekijk of de Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood 0W20011358, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!