1. blackfriday
  2. Kenwood HMP50.000BK

Kenwood HMP50.000BK Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood HMP50.000BK 0W22210030. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood HMP50.000BK. 

Specificaties Kenwood HMP50.000BK
MerkKenwood
Fabrikantcode0W22210030

Over Kenwood 0W22210030

Met de Kenwood HMP50.000BK geniet je van een moeiteloze mixervaring. Deze handmixer zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van vervelende beslagspetters, dankzij de lage startsnelheid. Hierdoor blijven alle ingrediënten netjes in de kom en vliegen ze niet rond in je keuken. Naast de handmixer ontvang je ook hoogwaardige roestvrijstalen klopgardes, ideaal voor het opkloppen van heerlijke slagroom, en roestvrijstalen deeghaken, perfect voor het maken van deeg. Met maar liefst 5 snelheden kan je de snelheid precies afstemmen op de bereiding die je maakt, waardoor je altijd het gewenste resultaat behaalt. De Kenwood HMP50.000BK is niet alleen krachtig, maar ook verrassend stil. Je kunt moeiteloos alle ingrediënten mixen zonder overmatig lawaai. Bovendien is deze handmixer licht van gewicht, waardoor hij comfortabel in de hand ligt en vermoeidheid tijdens het mixen voorkomt. De handige ontgrendeling van de kloppers bevindt zich aan de voorkant van de handmixer, waardoor de kans dat de kloppers tijdens het mixen per ongeluk loskomen aanzienlijk wordt verkleind. Na gebruik kan je het snoer eenvoudig om de handmixer wikkelen en hem gemakkelijk opbergen. Laat de Kenwood HMP50.000BK je helpen bij al je mixavonturen en geniet van het gemak en de kwaliteit die deze handmixer te.

Pluspunten
  • De handmixer heeft 5 snelheidsniveaus, waardoor je de juiste stand voor elk ingrediënt kunt kiezen. Door de lage start snelheid vliegen er geen ingrediënten in het rond. Dankzij het lichte gewicht kun je gemakkelijk langere tijd achter elkaar mixen.

Minpunten
  • There is no mixing bowl included.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood HMP50.000BK

Bekijk of de Kenwood HMP50.000BK mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood 0W22210030, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!