1. blackfriday
  2. Kenwood HBM40.002WH

Kenwood HBM40.002WH Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood HBM40.002WH 0W22111068. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood HBM40.002WH. 

Specificaties Kenwood HBM40.002WH
MerkKenwood
Fabrikantcode0W22111068

Over Kenwood 0W22111068

De Kenwood HBM40.002WH maakt het mengen van ingrediënten sneller en fijner dankzij de extra brede staafmixervoet. Met deze krachtige staafmixer bereid je moeiteloos een grote pan verse soep. Je kunt de snelheid van de staafmixer traploos instellen, zodat je altijd de juiste snelheid hebt voor jouw specifieke bereiding. En met de Turbo-functie geef je jouw cakebeslag net dat extra zetje voor een perfect glad resultaat. De Kenwood HBM40.002WH wordt geleverd met een metalen garde, waarmee je eenvoudig slagroom kunt kloppen voor bijvoorbeeld een heerlijke appeltaart of aardbeientoetje. Het Suregrip handvat zorgt voor extra grip en comfort tijdens het mixen, zodat je zonder kramp in je hand langer kunt doorgaan. En het beste van alles is dat alle onderdelen van de staafmixer na gebruik gewoon in de vaatwasmachine kunnen worden gereinigd, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Kenwood HBM40.002WH haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke staafmixer in huis. Of je nu soepen, sauzen, beslag of slagroom wilt maken, met deze staafmixer is het allemaal mogelijk. Dankzij de extra brede staafmixervoet en de traploos instelbare snelheid ben je verzekerd van een perfect resultaat. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je keuken met de Kenwood HBM40.002WH!

Pluspunten
  • Je gebruikt deze staafmixer kort voor harde ingrediënten en langer achter elkaar voor zachte ingrediënten. Je past de snelheid nauwkeurig en gemakkelijk aan op de bereiding, door harder of zachter op de knop te drukken. De lange staafmixervoet is perfect voor het mengen in grote pannen soep.

Minpunten
  • Deze mixer is niet geschikt om gedurende lange tijd harde ingrediënten achter elkaar te mixen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood HBM40.002WH

Bekijk of de Kenwood HBM40.002WH mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood 0W22111068, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!