1. blackfriday
  2. Kenwood Chef KVC3170S

Kenwood Chef KVC3170S Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood Chef KVC3170S KVC3170S. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood Chef KVC3170S. 

Specificaties Kenwood Chef KVC3170S
MerkKenwood
FabrikantcodeKVC3170S

Over Kenwood KVC3170S

De Kenwood Chef KVC3170S is een krachtige keukenmixer met een vermogen van 1000 watt. Met zijn traploos instelbare snelheid kun je altijd de perfecte snelheid kiezen voor al je bereidingen. De ruime mengkom, gemaakt van roestvrij staal, heeft een capaciteit van 4,6 liter, waardoor je moeiteloos deeg, cake, eiwitten en bloem kunt mengen zonder te knoeien. Bij deze keukenmachine worden verschillende mixopzetstukken meegeleverd om aan al je behoeften te voldoen. De K-klopper, garde en deeghaak zijn perfect voor het bakken van heerlijke creaties. Daarnaast wordt er ook een vleesmolen meegeleverd, zodat je je eigen gehakt kunt draaien en een thermoresist glazen blenderkan van 1,5 liter, waarmee je ook heerlijke smoothies kunt bereiden. De Kenwood Chef KVC3170S is de ultieme keuze als je op zoek bent naar een veelzijdige mixer met traploos instelbare snelheid, inclusief een vleesmolen en blender. Met zijn indrukwekkende vermogen en ruime mengkom kun je moeiteloos de heerlijkste gerechten bereiden. Dus waar wacht je nog op? Kies voor de Kenwood Chef KVC3170S en ontdek een wereld van culinaire mogelijkheden.

Pluspunten
  • Je past de snelheid nauwkeurig aan op de bereiding met de traploos instelbare snelheid. Door het sterke vermogen kun je zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, kneden. Met de bijgeleverde blender kun je ook smoothies mixen en met de vleesmolen kun je zelf gehakt maken.

Minpunten
  • Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te hoeven wassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood Chef KVC3170S

Bekijk of de Kenwood Chef KVC3170S mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood KVC3170S, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!