1. Kenwood Chef Elite KVC5401S

Kenwood Chef Elite KVC5401S Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood Chef Elite KVC5401S KVC5401S. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood Chef Elite KVC5401S. 

Specificaties Kenwood Chef Elite KVC5401S
MerkKenwood
FabrikantcodeKVC5401S

Over Kenwood KVC5401S

Met de Kenwood Chef Elite KVC5401S haal je een absolute keukenheld in huis. Deze krachtige keukenmixer is uitgerust met een scala aan accessoires, waardoor hij niet alleen kan mixen, maar ook kan raspen, snijden en zelfs gehakt kan maken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dankzij de extra mengkom van de Kenwood Chef Elite KVC5401S kun je gemakkelijk meerdere bereidingen tegelijk maken. Terwijl je in de ene kom het beslag voor een heerlijke taart mengt, kun je in de andere kom alvast de botercrème bereiden. Met een vermogen van 1200 watt kun je deze keukenheld gerust langdurig gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over oververhitting. Hij is zelfs krachtig genoeg om zwaar deeg te mixen en harde ingrediënten te snijden. Met de Kenwood Chef Elite KVC5401S haal je niet zomaar een keukenmixer in huis, maar een complete keukenassistent. Laat je creativiteit de vrije loop en bereid de meest heerlijke gerechten en baksels. Met zijn strakke design en robuuste uitstraling is deze keukenheld bovendien een ware eyecatcher in jouw keuken. Kortom, met de Kenwood Chef Elite KVC5401S wordt koken en bakken een waar feest!

Pluspunten
  • Dankzij de sterke motor kun je zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Met de extra toebehoren kun je ook smoothies, sapjes en gehakt maken. Dankzij de handvatten kun je de mengkom gemakkelijk vastpakken.

Minpunten
  • Om vloeistoffen af te meten, heb je een extra maatbeker nodig omdat de mengkom geen maataanduiding heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood Chef Elite KVC5401S

Bekijk of de Kenwood Chef Elite KVC5401S mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood KVC5401S, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!