1. Kenwood BM450

Kenwood BM450 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood BM450 BM450. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood BM450. 

Specificaties Kenwood BM450
MerkKenwood
FabrikantcodeBM450

Over Kenwood BM450

De Kenwood BM450 is een veelzijdige broodbakmachine die je het leven makkelijker maakt. Met de automatische toevoer hoef je niet langer zelf extra ingrediënten aan het broodmengsel toe te voegen. Je kunt van tevoren noten, rozijnen of olijven in een apart bakje doen, zodat de machine ze op het juiste moment kan toevoegen. Met 14 verschillende programma's kun je niet alleen heerlijk brood maken, maar ook cake, jam en zelfs glutenvrij deeg. Deze broodbakmachine biedt je volledige controle over het bakproces. Je kunt de gewenste grootte van je brood kiezen en zelf de korstkleur regelen, zodat je brood precies zo wordt als jij het lekker vindt. Dankzij de timerfunctie van 15 uur kun je op elk gewenst moment van de dag vers brood bereiden. En met de warmhoudfunctie blijft je brood heerlijk knapperig, zelfs als je het niet direct serveert. Met de Kenwood BM450 wordt broodbakken een eitje en kun je genieten van versgebakken brood, cake en andere lekkernijen zonder al te veel moeite. Deze broodbakmachine is een must-have voor iedereen die houdt van de geur en smaak van zelfgemaakt brood.

Pluspunten
  • Extra ingrediënten worden automatisch toegevoegd, op het juiste moment in het bakproces. Heeft een speciaal programma voor het maken van glutenvrije recepten. Met het snelprogramma bak je binnen 60 minuten vers brood.

Minpunten
  • Tijdens het bakproces kan de RVS behuizing warm worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood BM450

Bekijk of de Kenwood BM450 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood BM450, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!