1. blackfriday
  2. Kenwood BM350

Kenwood BM350 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood BM350 BM350. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood BM350. 

Specificaties Kenwood BM350
MerkKenwood
FabrikantcodeBM350

Over Kenwood BM350

Met de Kenwood BM350 hoef je nooit meer naar de bakker voor vers brood. Dit handige apparaat heeft 14 programma's en een signaaltoon om extra ingrediënten toe te voegen, zodat je elke dag een brood kunt bakken dat helemaal naar jouw smaak is. De convectieventilator zorgt ervoor dat de korst lekker knapperig wordt en je kunt zelf de gewenste knapperigheid instellen met een druk op de knop. Met de timer kun je de machine tot wel 12 uur van tevoren instellen, zodat je op elk gewenst moment van de dag kunt genieten van vers brood. Heb je haast? Geen probleem! Met het snelle programma is je brood binnen een uur klaar. En als je niet op tijd thuis bent om het brood uit de machine te halen, hoef je je geen zorgen te maken. De warmhoudfunctie houdt je brood nog een uur lang warm, zodat het niet uitdroogt en altijd vers blijft. Bovendien kun je kiezen uit drie verschillende maten broden, variërend van 500 tot 1000 gram. En dankzij de afneembare deksel is het apparaat ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken. Met de Kenwood BM350 geniet je elke dag van heerlijk vers brood, precies zoals jij het wilt. Haal het gemak van een bakkerij in huis en geniet van de heerlijke geur en smaak van zelfgebakken brood.

Pluspunten
  • 12 programma's voor onder andere brood, deeg, jam en cake. Gemakkelijk schoon te maken dankzij afneembare deksel. Diverse broodformaten.

Minpunten
  • Tijdens het bakproces blijven wanden niet koel. Er is geen automatische toevoer van extra ingrediënten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood BM350

Bekijk of de Kenwood BM350 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood BM350, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!