1. Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart KE 124730. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart. 

Specificaties Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart
MerkKela
FabrikantcodeKE 124730

Over Kela KE 124730

Voor grote gezelschappen is de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart de ideale keuze. Deze braadpan is gemaakt van duurzaam gietijzer en kan worden gebruikt op alle warmtebronnen. Je kunt de pan zelfs in de oven gebruiken om je vleesstukken na te garen, waardoor je ruimte bespaart op de kookplaat. De pan is voorzien van een geëmailleerde binnenlaag die ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de pan. Hierdoor blijven je ingrediënten niet vastplakken aan de bodem en kun je genieten van perfect gebraad. Het onderhoud van de pan is eenvoudig. Je kunt hem het beste reinigen met warm water en een sponsje. Op deze manier gaat de pan jarenlang mee, misschien zelfs generaties lang. Met de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart haal je niet alleen een hoogwaardig kookgerei in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • De braadpan is bruikbaar op alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 300 graden Celsius. Gietijzer is een materiaal van hoge kwaliteit en gaat een leven lang mee. De handgrepen zijn gelast, waardoor er geen vuil tussen kan blijven zitten.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is behoorlijk zwaar en verplaats je minder eenvoudig dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

Bekijk of de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kela KE 124730, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!