1. blackfriday
  2. Kela Calido Braadpan 21 cm Rood

Kela Calido Braadpan 21 cm Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kela Calido Braadpan 21 cm Rood KE 119408. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kela Calido Braadpan 21 cm Rood. 

Specificaties Kela Calido Braadpan 21 cm Rood
MerkKela
FabrikantcodeKE 119408

Over Kela KE 119408

Bereid een heerlijke stoofmaaltijd voor 2 personen in de rode Kela Calido Braadpan van 21 cm. Met een inhoud van 2,5 liter is deze pan ideaal voor kleine gezelschappen of een compacte keuken. Je kunt deze pan gebruiken op alle warmtebronnen en zelfs in de oven. Dit is handig als je je gerecht wat langer wilt laten sudderen. De gietijzeren afwerking maakt de pan duurzaam en onverwoestbaar, waardoor hij een leven lang meegaat. De binnenkant van de pan is geëmailleerd, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en ervoor zorgt dat je gerecht langer warm blijft. Na het eten kun je de pan eenvoudig schoonmaken onder de kraan met een zacht sponsje. De rode kleur van de pan geeft een vrolijke touch aan je keuken en maakt het koken nog leuker. Met de Kela Calido Braadpan kun je heerlijke gerechten bereiden voor jezelf en je partner of vrienden, en genieten van een gezellige en smaakvolle avond.

Pluspunten
  • De braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en in de oven tot 300 graden Celsius. Gietijzer is een duurzaam materiaal dat een leven lang meegaat. De handgrepen zijn gelast, waardoor er geen vuil tussen kan blijven hangen.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan weegt redelijk zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kela Calido Braadpan 21 cm Rood

Bekijk of de Kela Calido Braadpan 21 cm Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kela KE 119408, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!