1. JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA)

JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA) 15368. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA). 

Specificaties JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA)
MerkJura
Fabrikantcode15368

Over Jura 15368

De JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA) is een koffiemachine van extra stevige kwaliteit. Met slechts één druk op de knop zet je verschillende warme en koude koffies. Deze machine is voorzien van extra aluminium platen, waardoor hij nog robuuster is. Geniet van een ruim assortiment van maar liefst 24 verschillende koffiespecialiteiten. Naast de klassieke koffiespecialiteiten kun je ook genieten van een verfrissende cold brew, perfect voor een zomerse dag. Door het Cold Extraction Process wordt koud water onder hoge druk door de versgemalen koffie geperst, waardoor de aroma's optimaal tot hun recht komen. De slimme bonenmaler van de JURA Z10 herkent automatisch welke koffie je hebt gekozen en past daar de maalgraad op aan. Bedien het apparaat eenvoudig via het touchscreen display of gebruik de handige app met Wifi Connect. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er iets mis zijn, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat zelf. Daarnaast heeft de JURA Z10 weinig onderhoud nodig en biedt hij uitstekende stevigheid, zodat je nog jarenlang kunt genieten van de perfecte kop koffie.

Pluspunten
  • Met behulp van extra aluminium platen is deze machine steviger dan de andere modellen van JURA Z10. Je kunt ook ijskoffies zetten, zoals een cold brew, dankzij het Cold Extraction Process. De intelligente bonenmaler herkent de koffiespecialiteit die jij hebt gekozen en past snel de maalgraad daarop aan.

Minpunten
  • Je kunt niet tegelijkertijd 2 melkspecialiteiten bestellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA)

Bekijk of de JURA Z10 Aluminium Dark Inox (EA) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15368, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!