1. JURA Z10 Aluminium Black (EA)

JURA Z10 Aluminium Black (EA) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA Z10 Aluminium Black (EA) 15488. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA Z10 Aluminium Black (EA). 

Specificaties JURA Z10 Aluminium Black (EA)
MerkJura
Fabrikantcode15488

Over Jura 15488

Met de JURA Z10 Aluminium Black (EA) kun je niet alleen genieten van een breed scala aan warme koffiedranken, maar je kunt ook met één druk op de knop verfrissende ijskoffies zetten. Naast de klassieke koffiespecialiteiten biedt deze machine ook de mogelijkheid om een heerlijke cold brew te bereiden. Het innovatieve Cold Extraction Process zorgt ervoor dat koud water onder hoge druk door de versgemalen koffie wordt geperst, waardoor de aroma's optimaal vrijkomen en je kunt genieten van een verfrissende koffie-ervaring. De slimme bonenmaler van de JURA Z10 herkent automatisch de gekozen koffiespecialiteit en past de maalgraad hierop aan, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte smaak. Wil je liever zelf de sterkte van je koffie instellen? Geen probleem! Met het handige touchscreen display kun je eenvoudig de gewenste instellingen aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Daarnaast kun je de koffiemachine ook bedienen via de handige app, dankzij de meegeleverde Wifi Connect functie. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat zelf. Daarnaast vereist de JURA Z10 weinig onderhoud en staat het bekend om zijn duurzaamheid en stevigheid. Kortom, met de JURA Z10 Aluminium Black (EA).

Pluspunten
  • Je maakt ook ijskoffies, zoals een cold brew, met behulp van het Cold Extraction Process. De intelligente koffiemolen herkent de door jou gekozen koffiespecialiteit en past snel de maalgraad daarop aan. Met de meegeleverde JURA Wifi Connect kun je de koffiemachine op afstand bedienen met een tablet of smartphone.

Minpunten
  • Je zult geen 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd serveren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA Z10 Aluminium Black (EA)

Bekijk of de JURA Z10 Aluminium Black (EA) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15488, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!