1. blackfriday
  2. JURA WE8 Dark Inox (EA)

JURA WE8 Dark Inox (EA) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA WE8 Dark Inox (EA) 15420. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA WE8 Dark Inox (EA). 

Specificaties JURA WE8 Dark Inox (EA)
MerkJura
Fabrikantcode15420

Over Jura 15420

Met de JURA WE8 Dark Inox (EA) zet je moeiteloos heerlijke zwarte koffies en melkspecialiteiten op de werkvloer. Dankzij de 8 verschillende koffiespecialiteiten is er voor ieder wat wils. Van krachtige espresso's tot romige cappuccino's en zelfs heet water voor een ontspannend kopje thee. Dit koffiezetapparaat is uitgerust met een royaal bonenreservoir van 500 gram en een waterreservoir van 3 liter, waardoor je tot wel 30 opeenvolgende koffiespecialiteiten kunt zetten zonder dat je de reservoirs hoeft bij te vullen. Elke kop koffie is een ware smaaksensatie, dankzij de Professional Aroma Grinder die de bonen nauwkeurig en snel maalt. Het apparaat is eenvoudig te bedienen via het kleurendisplay met handige knoppen, waarop de verschillende koffies overzichtelijk worden weergegeven. Bovendien is dit koffiezetapparaat zeer onderhoudsvriendelijk. Door op tijd het waterfilter te vervangen, is ontkalken niet meer nodig. Daarnaast hoef je de zetgroep slechts eens per maand te reinigen. Bij Coolblue, een geautoriseerde JURA dealer, ontvang je maar liefst 25 maanden garantie op dit koffiezetapparaat. JURA garandeert deze uitstekende kwaliteit door middel van reparatie, vervanging van onderdelen of het gehele apparaat. Kies voor gemak, weinig onderhoud en een duurzaam design met de JURA WE.

Pluspunten
  • Met zijn ruime water- en bonenreservoir en uitstekende onderhoudsgemak is de machine perfect voor kleine kantoren. Je kunt kiezen uit 8 koffiespecialiteiten, waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Dankzij de Professional Aroma Grinder komen de koffiearoma's het beste tot hun recht.

Minpunten
  • Je kunt niet tegelijkertijd 2 melkspecialiteiten plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA WE8 Dark Inox (EA)

Bekijk of de JURA WE8 Dark Inox (EA) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15420, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!