1. JURA S8 Moonlight Silver (EA)

JURA S8 Moonlight Silver (EA) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA S8 Moonlight Silver (EA) 15382. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA S8 Moonlight Silver (EA). 

Specificaties JURA S8 Moonlight Silver (EA)
MerkJura
Fabrikantcode15382

Over Jura 15382

De JURA S8 Moonlight Silver (EA) is gemakkelijk te bedienen via het touchscreen display of de handige app. Het display is overzichtelijk en brengt je moeiteloos naar jouw favoriete koffie. Met de bijgeleverde JURA Smart Connect kun je de koffiemachine zelfs met je telefoon bedienen. Hierop kun je jouw eigen koffierecepten samenstellen. Op de machine kun je kiezen uit 8 voorgeprogrammeerde koffierecepten, zoals een ristretto, koffie of flat white. Daarnaast zijn er ook opties voor melkschuim of heet water. Wat deze koffiemachine extra bijzonder maakt, is de dubbele koffie-uitloop. De uitloop in het midden is speciaal voor zwarte koffies en de uitloop aan de rechterkant is perfect voor melkspecialiteiten. Dankzij de Professional Aroma Grinder wordt elk kopje koffie voorzien van een rijk aroma. Dit innovatieve systeem maalt de koffie razendsnel voor een ultieme verse koffie ervaring. Bij Coolblue ben je verzekerd van een betrouwbare aankoop, aangezien wij een geautoriseerde JURA dealer zijn. Hierdoor ontvang je maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. JURA staat garant voor reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat zelf. Daarnaast is deze koffiemachine ook nog eens onderhoudsvriendelijk en van uitstekende kwaliteit.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde JURA Smart Connect kun je de koffiemachine op afstand bedienen met een tablet of smartphone. Met het kleuren touchscreen display bedien je de espressomachine eenvoudig via een uitgebreid menu met diverse keuzemogelijkheden. Kies uit 8 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen.

Minpunten
  • Je zet geen twee melkspecialiteiten tegelijkertijd neer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA S8 Moonlight Silver (EA)

Bekijk of de JURA S8 Moonlight Silver (EA) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15382, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!