1. blackfriday
  2. JURA S8 Chroom (EA)

JURA S8 Chroom (EA) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA S8 Chroom (EA) 15380. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA S8 Chroom (EA). 

Specificaties JURA S8 Chroom (EA)
MerkJura
Fabrikantcode15380

Over Jura 15380

De JURA S8 Chroom (EA) is een koffiemachine die je gemakkelijk kunt bedienen via het touchscreen display of de handige app. Het display is overzichtelijk en neemt je snel mee naar jouw favoriete koffie. Met de bijgeleverde JURA Smart Connect kun je de machine zelfs bedienen met je telefoon. Hierop kun je je eigen koffierecepten samenstellen. Naast de 8 voorgeprogrammeerde koffierecepten, zoals ristretto, koffie en flat white, kun je ook genieten van heerlijk melkschuim of heet water. Deze koffiemachine heeft een dubbele koffie uitloop. De uitloop in het midden is speciaal ontworpen voor zwarte koffies, terwijl de uitloop aan de rechterkant bedoeld is voor melkspecialiteiten. Dankzij het Professional Aroma Grinder systeem krijgt elke kop koffie een rijk aroma. Dit systeem maalt de koffie supersnel voor een verse koffie-ervaring. Bovendien kun je rekenen op 25 maanden garantie op deze machine, omdat Coolblue een officiële JURA dealer is. Deze garantie dekt reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat zelf. Met weinig onderhoud en een uitstekende duurzaamheid is de JURA S8 Chroom (EA) een perfecte keuze voor koffieliefhebbers.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde JURA Smart Connect kun je de koffiemachine eenvoudig bedienen vanaf een afstand met behulp van een tablet of smartphone. Met het kleurentouchscreen-display kun je de espressomachine gemakkelijk bedienen dankzij een uitgebreid menu met verschillende opties om uit te kiezen. Kies uit 8 verschillende koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen.

Minpunten
  • Nederlands: Je serveert niet gelijktijdig 2 melkspecialiteiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA S8 Chroom (EA)

Bekijk of de JURA S8 Chroom (EA) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15380, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!