1. blackfriday
  2. JURA J8 Piano Black (EA)

JURA J8 Piano Black (EA) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA J8 Piano Black (EA) 15457. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA J8 Piano Black (EA). 

Specificaties JURA J8 Piano Black (EA)
MerkJura
Fabrikantcode15457

Over Jura 15457

Met de JURA J8 Piano Black (EA) haal je de koffiebar naar je eigen huis. Dankzij de Sweet Foam functie kan je nu een heerlijke zoete latte macchiato maken door simpelweg een siroop toe te voegen aan het melkschuim. Met één druk op de knop heb je jouw favoriete drankje klaar. De J8 biedt maar liefst 23 verschillende koffiespecialiteiten, 2 soorten melkschuim en 2 soorten thee om uit te kiezen. Het slimme apparaat herkent automatisch welk kopje je onder de uitloop plaatst en past de selectie op het display daarop aan. Zo krijg je bijvoorbeeld bij een klein kopje een scala aan espresso-varianten te zien. Het zetten van koffie is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Met de JURA J8 ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit koffie. De koffiemolen bewaakt nauwkeurig de maalgraad, waardoor je altijd een gelijkmatig en smaakvol eindresultaat krijgt. Bovendien geniet je van extra zekerheid dankzij de 25 maanden garantie die je ontvangt bij aankoop bij Coolblue, een geautoriseerde JURA dealer. Mocht er iets mis zijn met het apparaat, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen. Daarnaast is de J8 ook nog eens onderhoudsarm en zeer robuust. Kortom, met de JURA J8 Piano Black (EA) geniet je elke dag van de perfecte kop koffie, zonder gedoe en met de hoog.

Pluspunten
  • Je kunt ook genieten van zoete melkspecialiteiten door een siroopje toe te voegen. Je kunt kiezen uit 30 koffiespecialiteiten en zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpassen. Met de bijgeleverde JURA Wifi Connect kun je de koffiemachine bedienen vanaf een afstand met een tablet of smartphone.

Minpunten
  • Tegelijkertijd zet je geen 2 melkspecialiteiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA J8 Piano Black (EA)

Bekijk of de JURA J8 Piano Black (EA) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15457, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!