1. blackfriday
  2. JURA GIGA 10 Diamond Black (EA)

JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) 15478. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA GIGA 10 Diamond Black (EA). 

Specificaties JURA GIGA 10 Diamond Black (EA)
MerkJura
Fabrikantcode15478

Over Jura 15478

Met de JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) haal je de meest luxe volautomaat van JURA in huis. Dit apparaat biedt maar liefst 27 verschillende koffiespecialiteiten en is uitgerust met 2 bonenmalers. Wat deze volautomaat echt uniek maakt, is dat je kunt kiezen uit 2 verschillende koffiesoorten die apart van elkaar worden gemalen. Zo geniet je van een nog grotere variatie aan smaken en aroma's. De JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) is niet alleen geschikt voor warme koffiespecialiteiten, maar ook voor koude. Dankzij het innovatieve Cold Extraction Process kun je bijvoorbeeld heerlijk genieten van een verfrissende cold brew. Dit systeem perst koud water over de versgemalen koffie, waardoor je een unieke smaakbeleving ervaart. Daarnaast kun je met deze volautomaat eindeloos experimenteren met de instellingen, zodat je elke kop koffie kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak. Het panorama touchscreen van de JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) geeft je een duidelijk overzicht van alle beschikbare koffiespecialiteiten. Bovendien kun je dit apparaat ook bedienen via de handige app met Wifi Connect. Zo heb je altijd en overal de volledige controle over jouw koffiebeleving. En met de 25 maanden garantie die je krijgt als geautoriseerde JURA dealer, ben je verzekerd van een koffiezetapparaat dat weinig onderhoud vergt en lang meega.

Pluspunten
  • Met de dubbele bonenmolens kun je afwisselen tussen 2 verschillende smaken koffie. Dankzij het Cold Extraction Process kun je ook ijskoffie zetten, zoals een cold brew. De slimme bonenmolen herkent de door jou gekozen koffiespecialiteit en past snel de maalgraad daarop aan.

Minpunten
  • You do not make 2 milk specialties at the same time.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA GIGA 10 Diamond Black (EA)

Bekijk of de JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15478, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!