1. JURA ENA 8 Full Nordic White (EC)

JURA ENA 8 Full Nordic White (EC) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA ENA 8 Full Nordic White (EC) 15491. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA ENA 8 Full Nordic White (EC). 

Specificaties JURA ENA 8 Full Nordic White (EC)
MerkJura
Fabrikantcode15491

Over Jura 15491

Met de compacte JURA ENA 8 Full Nordic White (EC) maak je met één druk op de knop maar liefst 15 verschillende soorten zwarte koffie en melkspecialiteiten. Deze volautomatische espressomachine past met zijn kleine formaat van 27 bij 45 centimeter moeiteloos in elke keuken. De Professional Aroma Grinder zorgt ervoor dat alle koffiebonen gelijkmatig worden gemalen, wat resulteert in een verhoogd aroma. Wat JURA echt uniek maakt, is de langzame en gefaseerde doorloop van het water door de koffie. Ben je een fan van cappuccino? Met de melkslang creëer je luchtig en zacht microschuim. Je kunt tegelijkertijd 1 melkspecialiteit of 2 kopjes zwarte koffie zetten. Met het overzichtelijke touchscreen menu kies je eenvoudig de gewenste koffiesoort en pas je de sterkte, hoeveelheid en temperatuur naar jouw persoonlijke smaak aan. Bovendien hoef je je minder zorgen te maken over het onderhoud in vergelijking met andere merken. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. JURA garandeert deze garantie door middel van reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat zelf. Met de JURA ENA 8 Full Nordic White (EC) geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van eenvoudig onderhoud en duurzaamheid.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere volautomatische machines. Kies uit 11 verschillende koffiespecialiteiten die je zelf kunt aanpassen qua sterkte, hoeveelheid en temperatuur. Met de Professional Aroma Grinder worden de koffiearoma's optimaal naar voren gebracht.

Minpunten
  • Je kunt geen 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd zetten. Bij veelvuldig gebruik moet je het waterreservoir van 1,1 liter regelmatig bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA ENA 8 Full Nordic White (EC)

Bekijk of de JURA ENA 8 Full Nordic White (EC) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15491, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!