1. blackfriday
  2. JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC)

JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) 15493. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC). 

Specificaties JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC)
MerkJura
Fabrikantcode15493

Over Jura 15493

Met de compacte JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) zet je met gemak 11 verschillende zwarte koffies en melkspecialiteiten met slechts één druk op de knop. Deze volautomatische espressomachine past perfect op ieder aanrecht dankzij zijn kleine formaat. Je kunt de machine eenvoudig bedienen via het overzichtelijke touchscreen display. Hierop kun je kiezen uit een breed scala aan zwarte koffies, melkspecialiteiten en zelfs heet water. Bovendien kun je de sterkte en hoeveelheid van elke koffie aanpassen naar jouw persoonlijke smaak. Als je een fan bent van cappuccino, zul je blij zijn te weten dat de JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) geleverd wordt met een handige melkslang, waarmee je luchtig en zacht melkschuim kunt bereiden. Wat deze machine echt uniek maakt, is dat het water langzaam en in verschillende fasen door de koffie loopt. Daarnaast maalt de Professional Aroma Grinder alle koffiebonen gelijkmatig fijn, waardoor alle aroma's optimaal vrijkomen en de koffiekwaliteit op het hoogste niveau blijft. Als officiële JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er iets mis zijn, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat zelf. Bovendien vereist deze machine weinig onderhoud en is hij uiterst stevig, waardoor je er lange tijd van kunt genieten.

Pluspunten
  • Dankzij het slanke formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere volautomaten. Met het kleuren-touchscreen display bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden. Kies uit 11 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast.

Minpunten
  • Je zet niet twee melkspecialiteiten tegelijkertijd. Bij veelvuldig gebruik vul je het waterreservoir van 1,1 liter vaak bij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC)

Bekijk of de JURA ENA 8 Full Metropolitan Black (EC) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15493, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!