1. blackfriday
  2. JURA E8 Piano White (EB)

JURA E8 Piano White (EB) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA E8 Piano White (EB) 15353. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA E8 Piano White (EB). 

Specificaties JURA E8 Piano White (EB)
MerkJura
Fabrikantcode15353

Over Jura 15353

De JURA E8 Piano White (EB) is een koffiemachine die je een breed scala aan koffiespecialiteiten biedt. Met maar liefst 13 voorgeprogrammeerde opties kun je kiezen uit verschillende heerlijke koffies, variërend van een romige flat white tot een sterke lungo barista. Als je van extra sterke koffie houdt, kun je zelfs een extra shot espresso toevoegen. Maar het beste is nog wel dat de machine jouw favoriete recept onthoudt, zodat je elke keer weer kunt genieten van jouw perfecte kopje koffie. Wat deze koffiemachine echt uniek maakt, is de dubbele koffie uitloop. De uitloop in het midden is speciaal ontworpen voor zwarte koffies, terwijl de uitloop aan de rechterkant perfect is voor melkspecialiteiten. Zo kun je gemakkelijk de verschillende koffiespecialiteiten van elkaar scheiden. Het apparaat is eenvoudig te bedienen via het kleurendisplay met 6 toetsen, waardoor je snel en moeiteloos jouw favoriete koffie kunt selecteren. Maar dat is nog niet alles! De JURA E8 Piano White (EB) maakt gebruik van de Professional Aroma Grinder, die ervoor zorgt dat de koffiebonen op de juiste manier worden gemalen. Hierdoor komen alle heerlijke koffiearoma's optimaal tot hun recht. Bovendien biedt Coolblue, als geautoriseerde JURA dealer, maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er iets misgaan, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onder.

Pluspunten
  • Zet niet slechts een cappuccino of latte macchiato, maar ook een flat white en een lungo barista. Kies uit 13 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het kleurendisplay kan je de espressomachine moeiteloos bedienen door middel van een uitgebreid menu met verschillende keuzeopties.

Minpunten
  • Je plaatst geen 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd. Voor het bedienen van de koffiemachine via de app heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA E8 Piano White (EB)

Bekijk of de JURA E8 Piano White (EB) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15353, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!